ABOUT

Over YesuCurls

Welkom bij YesuCurls ! 

Yesu staat voor Jezus. Jezus, omdat Hij het middelpunt is van mijn leven.  Daarnaast is hieruit onze slogan ontstaan YES U CURLS! 

Pamela is de founder van YesuCurls en is gespecialiseerd in het knippen en verzorgen van natuurlijke krullen en afrohaar. In de huidige maatschappij is het moeilijk voor mensen met krullen om blind een salon binnen te stappen, omdat de benodigde kennis vaak ontbreekt. 

 

“ Ik wist als klein meisje al dat ik mooie krullen had. Deze krullen waren alleen te zien wanneer ik onder douche vandaan kwam. Hoe de krullen daarna zo mooi te houden? Geen idee !! Om deze reden heb ik vanaf mijn 16e levensjaar tot mijn 26e gebruik gemaakt van een stijltang. Tien jaar lang heb ik mijn haar stijl gedragen en niemand kende mij ook anders. In 2016 heb ik de keuze gemaakt om mijn natuurlijke krullen te verzorgen en te dragen. Tot op heden is dit de beste keuze die ik heb gemaakt. Elke dag ga ik meer en meer van mijn natuurlijke krullen houden. Ik weet dat er net als mij veel krullenkoppen zijn die zich hierin vinden.“

 

Pamela, Founder

 

Visie 

Ons doel is om jou te leren van je God-gegeven krullen te houden. Bij Yesucurls wordt er per krul geknipt op droog haar. De reden hiervoor is dat het haar in de krullende staat wordt gedragen. Het is normaal om verschillende krultypen op je hoofd te hebben. De ene krul krimpt meer dan de ander. 

Het haar wordt ook per krul verzorgd, om zo het mooiste uit je krullen te halen. Yesucurls maakt gebruik van verschillende haar producten en heeft geen vaste haarlijn waar mee gewerkt wordt. Krullend haar is zo divers dat er geen product bestaat die voor iedereen werkt. Tijdens de behandeling wordt er gekeken welk product het beste past bij jouw type krul.